Tandställningen från framtiden är här

Invisalign är en genomskinlig tandställning som används för att göra sneda tandrader raka igen. Förutom att den är diskret kan du även se resultatet på förhand genom digitala möjligheter.

När tandläkaren berättar för dig att du ska ha tandställning är det lätt att känna sig nere. Förutom att det betyder att dina tänder är sneda och behöver rättas till betyder det också att du måste gå runt med massa metall i munnen. I tandställningen fastnar mat, det gör det svårare att prata och ditt leende kommer att få folk att tro att du är en robot. Här kommer därför ett tips: fråga din tandläkare vad han eller hon kan berätta om Invisalign. Det är nämligen en helt legitim metod som går ut på att behandla samma sak som tandställningen, nämligen sneda tänder, men med helt andra fördelar än vad en tandställning kan erbjuda.

Se resultatet på förhand

Invisalign består av genomskinliga och transparenta skenor som fästs på tänderna och byts en gång i veckan. Att de inte blottar sig som vanliga tandställningar är förstås en fördel, men det ska också lyftas upp att de även är betydligt bekvämare och smidigare. Det bästa av allt är nog dock att du faktiskt kan se hur resultatet kommer bli innan behandlingen är färdig. Behandlingen planeras nämligen digitalt. Då bestäms vilka tänder det är som ska påverkas av behandlingen, och det går också att se en förhandsgranskning på hur resultatet kommer att se ut efter det att behandlingen är färdig. Mer om Invisalign på denna hemsida: invisalignmalmö.se 

12 Apr 2021

 

Karius & baktius – visst sätter de två namnen skräck i alla som är födda på 70-talet eller tidigare? Dessa små tandtroll användes i informationen när det handlade om att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder. På den här sidan tar vi denna tradition vidare – här kommer vi framgent att bjuda på massor av matnyttig information om hur du sköter gaddarna.