Skaffa skalfasader i Stockholm

Att inte vara nöjd med sina tänder och hur de ser ut kan ofta slå ned en hel del på självkänslan. Genom att skaffa skalfasader i Stockholm får man ett bländande och vackert leende igen.

Ibland har du funderat över om det inte vore bättre med löständer. Ni vet sådana där som gamla människor har. Mormor Märta hade sådana tänder när ni var barn och det var det absolut läskigaste ni visste när hon tog ut dem om kvällarna och satte in dem på morgnarna. Men ändå behändigt och väldigt bekvämt på något sätt ändå, läskigheter till trots. Just det här att kunna ta ut alla tänder för att rengöra dem, smidigt på något vis. Men skämt åsido, löständer är ju inget alternativ för en ung person. Det finns mycket bättre saker att välja på om man vill snygga till tänderna. Som skalfasader exempelvis.

Skalfasader ger dig ditt självförtroendet tillbaka igen

Du har en tid på en mottagning i Stockholm för att diskutera om en skalfasad vore någonting för dig. Du håller alla tummar du har, för det här är verkligen den sista utvägen. Du vågar ju knappt le eller ens öppna munnen nu för tiden på grund av dina tänders utseende. De är gula efter år av kaffedrickande och de har liksom flyttat sig de senaste åren. De sitter inte alls där de ska. Skalfasader är av porslin och sätts fast på dina riktiga tänder. De är bländande vita och kommer att ge dig ett vackert vitt leende igen. Läs mer om skalfasader på den här hemsidan: https://www.skalfasadstockholm.se/

27 Jan 2022

 

Karius & baktius – visst sätter de två namnen skräck i alla som är födda på 70-talet eller tidigare? Dessa små tandtroll användes i informationen när det handlade om att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder. På den här sidan tar vi denna tradition vidare – här kommer vi framgent att bjuda på massor av matnyttig information om hur du sköter gaddarna.