Färdigställ kliniken med en klinikstol

Allt är färdigt inför öppnandet av din alldeles egna, och helt nya, klinik. Det enda du behöver är en väl fungerande klinikstol, där du kan undersöka och behandla alla dina patienter.

Hur vill du inreda din nya klinik? Vill du hålla den ljus och fräsch och enkel att rengöra? Eller vill du gå på en lite mer mysig stämning? Kanske vill du ha en receptionsdisk eller så vill du göra en enklare lösning. Men hur du än väljer din inredning så är det svårt att utföra undersökningar och behandlingar ifall du inte har en riktigt bra klinikstol. En stol som ska fungera för såväl dig som för dina patienter, så att ni får er stund tillsammans att vara trevlig och väl fungerande.

Klinikstol för olika behov

Vilken typ av klinikstol du ska välja beror på vad du ska använda den till. Du har säkert suttit i en stol som finns hos tandläkaren och du vet kanske också vilken skillnad det är emot andra kliniker som du har besökt. Men vilken stol du än väljer så är det viktigt att den är bekväm för patienten och att den dessutom är enkel att rengöra. Därför är det många som väljer klinikstolar som är i skinn. Ett material som är bekvämt att sitta på och som dessutom enkelt torkas av mellan varje patient. Färgen då? Ja den får du bestämma över hur du vill, men de flesta klinikstolar finns i ganska få färger och nyanser att välja bland. Läs mer om klinikstol på denna sajt: https://www.klinikstol.se/

16 Jan 2022

 

Karius & baktius – visst sätter de två namnen skräck i alla som är födda på 70-talet eller tidigare? Dessa små tandtroll användes i informationen när det handlade om att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder. På den här sidan tar vi denna tradition vidare – här kommer vi framgent att bjuda på massor av matnyttig information om hur du sköter gaddarna.