Invisalign Jönköping - korrigera bettet utan att det syns

I Sverige har vi ett system för tandvård som bygger på att vi redan i tidig ålder ska kunna korrigera problem med tänder och bett utan kostnad. Genom att tandvård finansieras av skattemedel så ges vi alla en bra grund att stå på inför vuxenlivet. Exempelvis överbett, underbett och sneda bett kan korrigeras genom olika typer av tandställningar.

Det finns emellertid också de som valt - av olika skäl - att inte använda tandställning som barn och som nu, i vuxen ålder, börjat ångra det beslutet. Att ha tandställning i vuxen ålder är emellertid inte helt enkelt. Det handlar ofta om en skam där man drar sig för att le och blotta sina tänder - detta då tandställningen i fråga syns.

Genom att välja Invisalign i Jönköping så får du en tandställning som gör jobbet med ditt bett och som korrigerar detta utan att det syns. Invisalign har kommit att bli en sensation över hela världen och gjort det enklare att använda tandställningen även som vuxen.

Fördelar med Invisalign i Jönköping

Att den inte syns är den stora fördelen, men utöver detta så erbjuder även Invisalign en ökad komfort. Ser man till det vanliga sättet att reglera tänderna och till det som i folkmun kallas för räls så vet man också att denna är både hård och ganska tuff att bära. Invisalign är mjukare och saknar den hårda metallen som kan skava mot exempelvis tandkött. Då Invisalign dessutom är enkel att plocka ur och rengöra så finns ytterligare en klar fördel.

En behandling med Invisalign innebär att du som patient med jämna mellanrum besöker din tandläkare som undersöker och röntgar din mun och ditt bett - därefter så får du nya skenor att använda fram till nästa besök och undersökning. Denna osynliga tandreglering gör skillnad och rekommenderas dig som i vuxen ålder vill komma till bukt med din bettproblematik.

9 Nov 2022

 

Karius & baktius – visst sätter de två namnen skräck i alla som är födda på 70-talet eller tidigare? Dessa små tandtroll användes i informationen när det handlade om att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder. På den här sidan tar vi denna tradition vidare – här kommer vi framgent att bjuda på massor av matnyttig information om hur du sköter gaddarna.