Snyggare tänder med estetisk tandvård

Skäms du för dina tänder? Beror det på missfärgningar? Misströsta inte, det finns hjälp att få! Med estetisk tandvård kan du nämligen fixa till dina tänder och få ett strålande nytt leende.

Under det senaste århundradet har tandvården, och även tandhälsan, i Sverige gradvis blivit allt bättre. En konsekvens av detta är att det har blivit allt vanligare att dåliga tänder förknippas med problem som psykisk ohälsa eller missbruk. Troligtvis är det även just därför de flesta tycker att det är viktigt att deras tänder ser bra ut.

Men det finns så klart även andra saker än psykisk ohälsa och missbruk som påverkar dina tänders utseende. Det är t.ex inte ovanligt att tänderna blir mörkare och gulare när vi blir äldre. Snusar du? Röker? Eller har du ett stort intag av kaffe, te eller vin? Då är risken extra stor att dina tänder missfärgas.

Är du missnöjd med dina tänder? Händer det kanske till och med att du känner att dina tänder hindrar dig från att vara social? Misströsta inte! Det finns hjälp att få, nämligen i form av estetisk tandvård.

Fixa tänderna med estetisk tandvård

En tandläkare som arbetar med estetisk tandvård kan bland annat hjälpa till att bleka och justera tänderna. Dessutom kan tandläkaren hjälpa dig att ersätta tappade tänder med implantat. Är du rädd för att gå till tandläkaren? Då kan det vara en bra idé att vända sig till en mottagning med personal som har lång erfarenhet av att behandla patienter med tandläkarskräck. Läs mer om estetisk tandvård här: estetisktandvårdstockholm.nu

25 Feb 2021

 

Karius & baktius – visst sätter de två namnen skräck i alla som är födda på 70-talet eller tidigare? Dessa små tandtroll användes i informationen när det handlade om att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder. På den här sidan tar vi denna tradition vidare – här kommer vi framgent att bjuda på massor av matnyttig information om hur du sköter gaddarna.