Munhälsa och tandhälsa

Förmodligen är du mer intresserad av dina tänder än du inser i just detta ögonblick. För i samma ögonblick du får tandvärk inser du hur mycket det betyder att ha tänder som fungerar som de ska.

Ända sedan vi fick våra första tänder har vi blivit lärda att vi ska vårda dem. Det ska borstas och användas tandtråd. Man bör inte äta för ofta eller för mycket socker. Många har också insett att en hel del drycker i praktiken nästan enbart består av socker och därefter valt att avstå. Under uppväxten får vi hjälp med tandvård. Den är kostnadsfri och den finns lättillgänglig. Som vuxen behöver man däremot tänka ett varv extra och själv se till att man får den tandvård man behöver. Regelbundna besök ger tänder som inte lika ofta behöver åtgärdas. En bra klinik brukar också kunna erbjuda akuttider om du haft oturen att råka ut för någon skada som måste lagas direkt.

En vettig helhetslösning för tandvård

Vad kännetecknar en bra tandläkare? Är det tillgänglighet som är viktigast eller är det att hen har tillgång till alla moderna hjälpmedel och maskiner? Eller är det en vänlig och positiv attityd kombinerad med yrkesskicklighet? Måste du ens välja? När du ska besöka en tandläkare i Sundbyberg rekommenderas du att inte nöja dig med bara det ena eller det andra. Att ha en bra tandläkare är guld värt. Du ska leta efter den bästa av alla såklart. Rimliga priser och enkel betalning kan adderas till dina önskemål. När allt faller på plats har du hittat rätt.

6 Dec 2020

 

Karius & baktius – visst sätter de två namnen skräck i alla som är födda på 70-talet eller tidigare? Dessa små tandtroll användes i informationen när det handlade om att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder. På den här sidan tar vi denna tradition vidare – här kommer vi framgent att bjuda på massor av matnyttig information om hur du sköter gaddarna.