Gör ditt besök hos tandläkare i Malmö

Var vi än befinner oss i landet har vi oftast bra tillgång till tandläkare. Det finns tillfällen då man akut behöver en tandläkare. Då finns det även de som har öppet jourtid samt året runt.

Vi alla har behov av tandläkare vid något tillfälle. För de tillfällena bör man välja en klinik som ger den bästa servicen. Välj en klinik som inger ett lugn, en personlig klinik där din tandläkare i Malmö gör sitt bästa för att göra din upplevelse bra. När man gör en undersökning av tänderna börjar man med att kolla på dem. Man tar även hjälp av röntgen för att se om där finns något inuti dem. Har du tandläkarskräck kan du nämna detta i förväg. Tandläkaren förklarar då allt för dig steg för steg för att du ska känna dig trygg. De arbetar förebyggande, allt för att du ska slippa få problem med tänderna.

Kostsamt att gå till tandläkare

Idag är det ganska vanligt att människor väljer att inte gå till tandläkaren. Detta då många lider av tandläkarskräck, och för vissa är denna så extrem att man kan behöva något lugnande för att klara av det. För andra är det kostnaden, det är dyrt att gå till tandläkare, behandlingar kostar lika mycker hos olika kliniker. Ofta kan man finna en prislista på deras hemsidor. Det går även hos vissa kliniker att dela upp betalningen. Det är dock kostnadsfritt upp till man är 23 år att gå till tandläkaren, därefter ingår man i det statliga tandvårdsstödet.

17 Feb 2021

 

Karius & baktius – visst sätter de två namnen skräck i alla som är födda på 70-talet eller tidigare? Dessa små tandtroll användes i informationen när det handlade om att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder. På den här sidan tar vi denna tradition vidare – här kommer vi framgent att bjuda på massor av matnyttig information om hur du sköter gaddarna.