Fördelarna med tandimplantat

När du går i funderingarna på att göra tandimplantat bör du ha kontakt med en bra klinik. Hos dem kommer du få de svar du söker på alla frågor och funderingar du har gällande tandimplantatet.

Det finns olika anledningar till varför man väljer att sätta in ett tandimplantat. Det gemensamma är att man behöver ha dit en tand. När man sätter fast ett tandimplantat använder man sig oftast av en titanskruv. Denna opererar man in i käken för att sedan kunna skruva fast en krona. När man använder sig av titan, som är en typ av metall, har det en förmåga att växa fast i käkbenet. Det gör att det funkar bra att sätta in i kroppen på det viset. Kronan man sedan skruvar fast är då den konstgjorda tanden.

Var noggrann med ditt val av klinik

När man ger sig på sådana här lite mer invecklade ingrepp bör man se till att man går rätt. Att kliniken man går till har stor kunskap och är experter på området är viktigt. Det finns olika kliniker lite överallt i Sverige man kan vända sig till. Letar man klinik för tandimplantat i Malmö finns det en bra klinik som har experter på tänder och implantat. Det är kostsamt att sätta in tandimplantat, man kan räkna på att det kan kosta allt från 15 000-17 000 för en tand. Därför gäller det att man är säker på sin sak och verkligen går till en kunnig klinik. På kliniken du går till kommer de att berätta mer om ingreppet.

3 Mar 2021

 

Karius & baktius – visst sätter de två namnen skräck i alla som är födda på 70-talet eller tidigare? Dessa små tandtroll användes i informationen när det handlade om att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder. På den här sidan tar vi denna tradition vidare – här kommer vi framgent att bjuda på massor av matnyttig information om hur du sköter gaddarna.