En tandläkare för hela familjen

Att lägga pengar på tandvård är inte särskilt roligt men tyvärr ett måste då tänderna är viktiga. Regelbundna tandläkarbesök brukar innebära att kostnaderna i längden blir lägre.

Det är lätt hänt att man hoppar över tandläkarbesöken i tron att man sparar pengar, men så är det oftast inte. Genom att regelbundet gå på kontroller upptäcks problemen i tid och hinner åtgärdas innan de förvärras och slutar i kostsamma behandlingar. Att det också är enkelt att ta sig till tandläkaren underlättar så klart. Som exempelvis Solna Dental som man når enkelt med kollektivtrafik och som även har parkeringsplatser för besökare utanför sin klinik. Är man en hel familj kan det underlätta en hel del för livspusslet om alla kan gå till samma tandläkare. Då blir det oftast enklast att välja någon i det område där man bor.

Tandläkare med akuttider

Det är viktigt att man hittar en tandläkare som man litar på och som är duktig. Särskilt viktigt är det för barn då deras erfarenhet av tandläkaren inte får bli en skräckupplevelse. Att därför välja en klinik som erbjuder och har stor erfarenhet av barntandvård är ett måste. Barn har också en tendens att råka ut för mer akuta saker med sina tänder och därför är det bra om tandläkaren som man väljer även har akuttider. På de olika tandvårdsklinikernas hemsidor brukar man enkelt kunna se om de tar emot både barn och vuxna, vilka slags behandlingar de utför och om de har någon särskild specialkompetens.

15 Nov 2020

 

Karius & baktius – visst sätter de två namnen skräck i alla som är födda på 70-talet eller tidigare? Dessa små tandtroll användes i informationen när det handlade om att uppmuntra barn att ta hand om sina tänder. På den här sidan tar vi denna tradition vidare – här kommer vi framgent att bjuda på massor av matnyttig information om hur du sköter gaddarna.